Gelooft u dat een duurzaam en betrouwbaar gezondheidssysteem voor ons en onze kinderen mogelijk is?

Nederland heeft reeds één van de beste zorgsystemen ter wereld. Wel zijn we gevangen in protocollen, dure bureaucratie en er staan ons diverse uitdagingen te wachten (denk aan de vergrijzing en de marktwerking in de zorg). We weten en we voelen dat het anders kan en moet.

Één jaar geleden is het Zorgdenkers Netwerk ontstaan. Wij zijn een groep van betrokken mensen die zich inzetten voor een duurzaam, betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig gezondheidssysteem, voor ons en onze kinderen.

Ons valt op::
1. Initiatieven voor het veranderen van het zorgsysteem lopen langs elkaar heen omdat de drie belangrijkste groepen, de beslissers, zorgverleners en patiënten, elkaar onvoldoende begrijpen.
2. Er bestaan grote, nauwelijks of niet benutte bronnen voor het creëren van een Blog 8 de laatste loodjes wegen het zwaarstook in de toekomst betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig gezondheidssysteem.
3. Iets houdt ons tegen de bronnen aan te spreken.
4. Er is sprake van een drempel/kantelpunt.
5. Voorbij de drempel/het kantelpunt komen is de sleutel voor een betaalbaar gezondheidssysteem, waar wij ons met zijn allen aan kunnen verbinden.

Verdere analyse en handvatten vindt u op www.zorgdenkers.nl

Bent u net als ons van mening dat het tijd is bestaande bronnen aan te spreken? Wilt u ook een gezondheidssysteem creëren waar wij ons met zijn allen aan kunnen verbinden? Dan nodigen wij u uit zich bij het Zorgdenkers Netwerk aan te sluiten en uw kennis te delen. Dat kan door lid van onze LinkedIn groep te worden, ons op Facebook of Twitter te volgen en af en/of op onze blog te abonneren.

Namens het Kernteam
Cynthia Reindersma

Het Zorgdenkers Netwerk

Dit bericht is geplaatst in aankondiging, Uncategorized met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.